Menu

Tatovøren i Aarhus laver tatoveringer af højeste kvalitet
1315
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1315,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Aarhus studio

Aarhus studio

Tatovøren Aarhus ligger lige midt på Strøget, kun 100 meter fra Banegården. Studiet er indrettet i god gammeldags dansk stil, som er med til at skabe en hyggelig atmosfære for vores kunder. Ankommer du i bil, er der mulighed for parkering enten i Bruuns Galleri eller på Rosenkrantzgade. Til at fordrive ventetiden, enten for dig selv eller for dine venner, kan der tages et spil FIFA eller en omgang Tekken 7 i shoppen.

Kontakt os

Teamet

Nedenfor har vi samlet et udpluk af vores dygtige og nøje udvalgte artisters arbejde, som du kan blive inspireret af. Hver af vores artister har speciale i hver deres genre, som rummer alt fra black and grey, fuld farve, realisme, old school, new school og meget mere. Klik på artisternes billede og se deres arbejde. 
Jonas

SHOP MANAGER

Ovi

REALISME, BLACK AND GREY

Milo

SHOP MANAGER

Mette

REALISME, MANDALA, DOT WORK

René

REALISME

Mick

OLD SCHOOL, BLACK AND GREY

Skriv til os

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål omkring din næste tatovering? Vi bestræber os at svare indenfor 1-2 hverdage. Kan du ikke vente så længe, så giv os et kald.

Besøg os

Ryesgade 8
8000 Aarhus
Tlf. 71 96 99 86
Åbningstider
Mandag – Fredag: Efter aftale
Lørdag – Søndag: Lukket