Menu

Tattoo Århus | Book tid til ny tatovering hos Tatovøren Aarhus her
1315
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1315,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Århus bedste Tattoo Studio

Århus bedste Tattoo Studio

Tatovøren Aarhus er byens bedst tattoo shop. Vi laver alt fra små diskrete tatoveringer til komplicerede cover ups. Vores prisvindende tatovører er blandt de dygtigste artister, og har speciale i hver deres genre, som rummer alt fra black and grey, fuld farve, realisme, old school, new school og meget mere. Vi holder til lige midt på Strøget kun 100 meter fra Banegården. Vores tattoo studio i Århus C er indrettet i god gammeldags dansk stil, som er med til at skabe en hyggelig atmosfære for vores kunder. Ankommer du i bil, er der mulighed for parkering enten i Bruuns Galleri eller på Rosenkrantzgade. Til at fordrive ventetiden, enten for dig selv eller for dine venner, kan der tages et spil FIFA eller en omgang Tekken 7 i shoppen.

Kontakt os

Teamet

Nedenfor har vi samlet et udpluk tatovørenes arbejde, som du kan blive inspireret af. Klik på tattoo artisternes billede og se mere.
Mirko

TATOVØR

Benedicte

TATOVØR

Milo

SHOP MANAGER

René

REALISME

Skriv til os

Vil du booke en tid hos Århus bedste tatovør, eller har du spørgsmål om priser på tatovering, design eller andet? Du kan skrive en SMS til nr. 91 91 91 90. Eller kigge forbi vores tattoo studio på Strøget i Aarhus, hvor vi også altid er klar på at give dig en pris på din nye tatovering.

Besøg os

Ryesgade 8
8000 Aarhus
Tlf. 91 91 91 90
Åbningstider
Mandag – lørdag: 10.00 – 18.00
Søndag: Lukket