Menu

Tatovøren i København laver tatoveringer af højeste kvalitet
162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
København studio

København studio

Tatovørforretningen i København ligger på Vodroffsvej, lige ved siden af Codan Huset, på Frederiksberg. Studiet er kun 5 min. gågang fra både Vesterport station og Københavns Hovedbanegård. Studiet er indrettet efter de mest optimale forhold for både kunder og tatovører. Derfor har vi top of the line belysning, der giver tatovørerne bedst mulige lysforhold. Det er med til, at sikre, at du som kunde får det bedste resultat. Til din ventetid kan du både fornøje dig med Netflix på én af vores fladskærme, eller låne en iPad til at fordrive tiden med. Har du venner eller f.eks. din kæreste med, kan de benytte sig af vores Playstation, mens de nyder enten sodavand eller en kop kaffe. Som en ekstra service, har vi også fornøjelsen af vores helt egen barbershop, bagerst i tattooshoppen. Barberen Frederiksberg er indrettet i en autentisk old-school barbershop stil, hvor der altid er fyldt med mange forskellige mennesker. Der er altid god energi - både hos Tatovøren og Barberen.

Kontakt os

Teamet

Nedenfor har vi samlet et udpluk af vores dygtige og nøje udvalgte artisters arbejde, som du kan blive inspireret af. Hver af vores artister har speciale i hver deres genre, som rummer alt fra black and grey, fuld farve, realisme, old school, new school og meget mere. Klik på artisternes billede og se deres arbejde.
Jonas

SHOP MANAGER

Mirko

REALISME, BLACK AND GREY

Milo

SHOP MANAGER

Nikola

BLACK N’ GREY, REALISME

Kristian

REALISME

Johan

REALISME, BLACK AND GREY

Skriv til os

Vil du booke en tid, eller har du spørgsmål omkring din næste tatovering? Vi bestræber os på at svare indenfor 1-2 hverdage. Kan du ikke vente så længe, så giv os et kald. 

Besøg os

Vodroffsvej 7
1900 Frederiksberg
Tlf. 91 91 91 90
Åbningstider
Mandag – Fredag: Efter aftale
Lørdag – Søndag: Lukket