Menu

Tattoo shop københavn | Book tid hos KBH's bedste tatovør her
162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Tatovøren - Bedste tattoo shop i København

Tatovøren - Bedste tattoo shop i København

Vores tattoo shop i København ligger på Vodroffsvej lige ved siden af Codan Huset på Frederiksberg. Tatovør studiet er kun 5 min. gang fra både Vesterport station og Københavns Hovedbanegård. Tattoo salonen er indrettet ud fra de bedste forhold for både kunder og dygtige og prisvindende tattoo artister. Derfor har vi top of the line belysning, der giver tatovørerne bedst mulige lysforhold. Det er med til, at sikre, at du som kunde får det bedste resultat, når du bliver tatoveret hos Tatovøren København. Når du venter på din tatovering kan du både fornøje dig med Netflix på én af vores fladskærme eller låne en iPad til at fordrive tiden med! Har du vennerne eller kæresten med i vores tattoo forretning, kan de benytte sig af vores Playstation, mens de nyder enten sodavand eller en kop kaffe. Som en ekstra service, har vi også fornøjelsen af vores helt egen barbershop bagerst i tattooshoppen. Barberen Frederiksberg er indrettet i en autentisk old-school barbershop stil, hvor der altid er fyldt med mange forskellige mennesker. Der er altid god energi - både hos Barberen og Tatovøren i KBH.

Kontakt os

Teamet

Nedenfor har vi samlet et udpluk af vores dygtige og nøje udvalgte tattoo artisters arbejde, som du kan blive inspireret af. Vores tatovører har speciale i hver deres genre, som rummer alt fra black and grey, fuld farve, realisme, old school, new school og meget mere. Så uanset om du skal have tatoveres for første gang, have lavet cover up eller noget helt tredje, så kan Tatovøren København hjælpe dig.
Norbert

REALISME

Mirko

REALISME, BLACK AND GREY

Milo

SHOP MANAGER

Nikola

BLACK N’ GREY, REALISME

Johan

REALISME, BLACK AND GREY

Skriv til os

Leder du efter det bedste sted at få en tatovering i København, så er Tatovøren det oplagte valg. Vores dygtige artister skaber præcis den tatovering, du ønsker! Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har forspørgsel på priser eller andet. Du kan ringe eller skrive en SMS til 91 91 91 90. Eller kigge forbi vores tattoo studio på Frederiksberg i København, hvor vi også altid er klar på at give dig en pris på din nye tatovering.

Besøg os

Vodroffsvej 7
1900 Frederiksberg
Tlf. 91 91 91 90
Åbningstider
Mandag – lørdag: 10.00 – 18.00
Søndag: Lukket