Menu

Tattoo shop københavn | Book tid hos KBH's bedste tatovør her
162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Bedste tattoo shop i København

Bedste tattoo shop i København

Vores tattoo forretning i København, ligger på Vodroffsvej lige ved siden af Codan Huset, på Frederiksberg. Tatovør studiet er kun 5 min. gang fra både Vesterport station og Københavns Hovedbanegård. Tattoo salonen er indrettet efter de mest optimale forhold for både kunder og tatovører. Derfor har vi top of the line belysning, der giver tatovørerne bedst mulige lysforhold. Det er med til, at sikre, at du som kunde får det bedste resultat. Til din ventetid kan du både fornøje dig med Netflix på én af vores fladskærme, eller låne en iPad til at fordrive tiden med. Har du vennerne eller kæresten med, kan de benytte sig af vores Playstation, mens de nyder enten sodavand eller en kop kaffe. Som en ekstra service, har vi også fornøjelsen af vores helt egen barbershop, bagerst i tattooshoppen. Barberen Frederiksberg er indrettet i en autentisk old-school barbershop stil, hvor der altid er fyldt med mange forskellige mennesker. Der er altid god energi - både hos Barberen og Tatovøren i KBH.

Kontakt os

Teamet

Nedenfor har vi samlet et udpluk af vores dygtige og nøje udvalgte tattoo artisters arbejde, som du kan blive inspireret af. Hver af vores tatovører har speciale i hver deres genre, som rummer alt fra black and grey, fuld farve, realisme, old school, new school og meget mere.Klik på artisternes billede og se deres arbejde.
Norbert

REALISME

Mirko

REALISME, BLACK AND GREY

Milo

SHOP MANAGER

Nikola

BLACK N’ GREY, REALISME

Johan

REALISME, BLACK AND GREY

Skriv til os

Ønsker du at booke tid hos den bedste tatovør i København, så tøv ikke med at kontakte os. Vi bestræber os på at svare indenfor 1-2 hverdage. Kan du ikke vente så længe, så giv os et kald eller kig forbi vores tattoo studio på Frederiksberg i København, vi er altid klar på at give dig en pris på din nye tatovering.

Besøg os

Vodroffsvej 7
1900 Frederiksberg
Tlf. 91 91 91 90
Åbningstider
Mandag – Fredag: Efter aftale
Lørdag – Søndag: Lukket